Project

MINT Hair Studio

This busy hair studio relocated to a spot with twice the floorspace but one which was desperately in need of a makeover.  A full reno was undertaken including raising the ceiling, repairing structural issues, installing a kitchenette & all the necessary fixing for a hair studio.

A basic black & white colour palette keeps the space looking fresh.  A punch of tropical colour was added with the custom upholstery and painting of 4 mismatched chairs for the waiting area.  A green door used as a coatrack, funky glassware, yellow curtains & stools also add pops of colour.

Our carpenters custom built a slick reception "desk" to fit into the tight space, backed with white subway tile for durability (and style).  A kitchenette and island at the back provides a comfortable spot to sit and enjoy a coffee while your colourist works her magic.  Grey quartz counters are low maintenance and add a bit of sparkle.  Lighting from Restoration Hardware accent the open shelving and cathedral ceiling.  Interest was added in the tiny bathroom by using a retro newspaper style wallpaper.